Обираю товари до Великодня

Несподівано зрозуміла, що до Великодня залишилося не так вже й багато часу, а я ще зовсім нічого не купила для святкового столу. Хотілося б знайти гарний посуд, можливо декоративні тарілки або підставки для яєць, щоб усе виглядало святково. У звичайних магазинах поруч вибір дуже скромний, та й ціни іноді дивні. Думаю спробувати замовити все онлайн, але не знаю де краще дивитися. Може хтось уже купував щось подібне і може порадити перевірений сайт?

Минулого року була така сама ситуація, коли захотілося зробити святковий стіл більш красивим і атмосферним. Почала шукати варіанти в інтернеті і випадково натрапила на сайт і коли переглядала каталог, помітила що скатертини до Великодня в інтернет магазині посуду та декору ВіллаГрація https://villagrazia.ua/ua/easter/easter-tablecloth/filter/tovar/skatiertini дуже різноманітні і виглядають значно цікавіше, ніж у звичайних магазинах. Там є і посуд з тематичними малюнками, і різні підставки для яєць, і декор для сервірування столу. Я тоді замовила кілька тарілок та декоративні елементи для кухні, і все прийшло дуже гарно запаковане. Після цього навіть родичі запитували, де я знайшла такі красиві речі, тому магазин справив хороше враження.

Сверху