Обираємо ноутбук

Привіт! Хто може порадити хороший ноутбук для роботи і трохи для ігор? Треба щось із гарним процесором і достатньо оперативки, щоб без проблем працювати з кількома програмами одночасно. Але не хочеться переплачувати за якісь непотрібні функції, які я не буду використовувати.

Привіт! Для таких завдань можу порадити Lenovo ThinkBook 16 або Dell Vostro 3520, які є в магазині Aligator https://aligator.com.ua/ . Обидва мають потужні процесори й 16 ГБ оперативної пам’яті, що дозволяє легко працювати в багатозадачному режимі. Lenovo має діагональ 16 дюймів, що зручно для роботи з документами або таблицями, а Dell — трохи компактніший. У магазині Aligator можна купити електроніку та побутову техніку за хорошими цінами, а ще часто є знижки, що допоможе зекономити на покупці техніки.

Можу ще Вам порадити у магазині ЖУК купити ноутбук Тут представлені різноманітні моделі від відомих брендів, які відповідають різним вимогам та бюджетам. Перш ніж зробити покупку, визначте, для чого вам потрібен ноутбук. Якщо це пристрій для роботи з офісними програмами та інтернет-серфінгу, підійде базова модель. Для ігор або обробки графіки обирайте потужніші моделі з більш високими характеристиками. Зверніть увагу на тип процесора, кількість ядер і швидкість. Також важливим параметром є обсяг оперативної пам'яті .

Сверху