Покупка нерухомості на західній Україні

Привіт! Я живу в Києві і зараз розглядаю можливість покупки нерухомості на західній Україні, зокрема в Трускавці. Чи є якісь варіанти з інвестиціями в нерухомість, такі як апартаменти або торгові приміщення? Якщо хтось вже придбав там нерухомість, поділіться досвідом, будь ласка. Які перспективи щодо здачі в оренду чи подальшого розвитку бізнесу?

Привіт! Я живу в Києві і зараз розглядаю можливість покупки нерухомості на західній Україні, зокрема в Трускавці. Чи є якісь варіанти з інвестиціями в нерухомість, такі як апартаменти або торгові приміщення? Якщо хтось вже придбав там нерухомість, поділіться досвідом, будь ласка. Які перспективи щодо здачі в оренду чи подальшого розвитку бізнесу?
Привіт! Я недавно придбала приміщення в торгово-готельному комплексі "Парк" у Трускавці https://truskavets-park.com/ який зараз активно будується. Це дуже перспективна інвестиція, адже комплекс знаходиться в самому центрі міста, неподалік бювету, що приваблює багато туристів. Приміщення на другому та третьому поверхах можна придбати для оренди під магазини або офіси. Я придбала одну з таких одиниць для здачі в оренду, оскільки, враховуючи потік людей, думаю, це буде стабільним джерелом доходу. Щодо здачі в оренду, це дуже вигідно, адже туристична привабливість Трускавця тільки зростатиме. Якщо хочете інвестувати в подібну нерухомість, це дуже хороша можливість!

Сверху