Поради щодо раціону для маленьких собак

Привіт! У мене з’явився новий член родини – песик малої породи, цуценя йак-тер’єра. Переживаю за його правильне харчування з самого малечку. Читаю склади, але в магазині очі розбігаються. Шукаю кращий варіант сухого корму для собак малих порід, який би добре підходив саме для активних маленьких псиків із чутливим метаболізмом. Дуже хотілося б знайти магазин, де працюють справжні фанати своєї справи, які не просто продадуть найдорожчий корм, а розпишуть переваги, пояснять відмінності між брендами для дрібних порід. Можливо, є місця, де можна взяти пробники різних кормів? Буду вдячна за будь-які поради – від переліку хороших брендів до рекомендацій конкретних магазинів з адекватними консультантами. Хочу, щоб мій маленький друг виріс здоровий і щасливий!

Наша мала такса – це енергійний вихор, який потребує особливого харчування для підтримки здоров’я та життєвого тонусу. Після довгих пошуків ідеального раціону для неї ми нарешті зупинилися та придбали сухий корм для собак малих порід https://homefood.ua/korm-dlia-sobak-malykh-porid/ від HOME FOOD. Цей корм просто ідеально підійшов: маленькі гранули зручно їсти, склад багатий на якісне м’ясо та овочі, а спеціальні добавки підтримують здоров’я зубів та хребта. Ми помітили, що наша активна дівчинка стала ще більш енергійною, а її шерстка заблищала, наче шовк. Дуже важливо, що це український виробник, який не економить на якості сировини.

Сверху