Порадьте де купити корми для собак

fflot

Новенький
#1
Всім добрий вечір. Кілька днів тому до нас прибилася собака. На вигляд охайна, доглянута. Вирішив залишити її. Хочу купити корм. Порадьте мені перевірений зоомагазин, будь ласка, де можна зробити таку покупку.
 

Shreck

Новенький
#2
Доброго вечора і вам. У мене вдома є чотири собаки. Я постійно купую корми для них у одному перевіреному зоомагазині. Якщо вас це зацікавило, напишіть. Буду радий допомогти вам.
 

fflot

Новенький
#3
Я буду вам дуже вдячним за допомогу. Справа в тому, що цей собака практично не їсть звичайну їжу. Думаю корм він буде їсти. Підкажіть у якому зоомагазині ви купуєте? Куди мені звернутись? І який корм ви мені порекомендували б?
 

Shreck

Новенький
#4
Ну будь-яка тварина, як і ми, хоче їсти смачну їжу. Раджу вам купувати корм для собак https://masterzoo.ua/ua/catalog/sobaki/korm-dlya-sobak/ тут. Це чудовий зоомагазин, якому я довіряю не один рік. Щодо вибору, я б вам порекомендував взяти сухий корм для дорослих собак великих порід Optimeal. До його складу входить білок, який добре зміцнює м'язи собаки. Також він містить комплекс корисних вітамінів для зміцнення імунітету. Для відмінного травлення у ньому є м'ясо курки. Більше вибору можна побачити на сайті магазину. Вибір величезний та ціни доступні.
 
#5
Рекомендую для Вашого собаки корм club 4 paws . Відмінна якість корму. Збалансоване, здорове харчування для вашого чотирилапого нового друга. Наш пес дуже перебірливий в кормах, але корм club 4 paws завжди їсть із задоволенням. За вуха не відтягнеш:)
 
#7
Мне тоже нужно купить корм собаке и кошке, спасибо за советы
Добрий Вечір всім я знаю як виграти у Росіі країни терористів теоретично.Нам потріібна фінансова допомога з усього світу, а це означає що всі наші Українці повинні бути активніше і створювати аккаунти у підтримку України масово нові і існуючі (Інстаграм, Фейсбук, Тік Ток, Ютуб, Телеграм, Олх, Твітер, Чат Bizzare, Badoo, Pokerstars,Counter-Strike Lineage2, photographers ua,і т.д у всіх можливих соцмережах світу і тоді люди нам будуть кидать дуже багато Грошей і буде багато зброї за їх рахунок фінансів.Допоможіть Робить Репост Спасіть Україну.Розкажіть Своім Друзям і шоб ваші Друзі розказували своїм друзям і т.д... і тоді ми переможемо Окупантів репосТ срочнО Крим і Донбас це Україна Давайте Разом ВБИВАТИ Окупантів
 
#8
Якщо ви шукаєте надійний магазин для купівлі зоотоварів, рекомендую stok.top. Лежаки та хатинки тут представлені у великому асортименті. Лежак GF Champion Puffy (110х65х25 см) забезпечує комфорт і підтримку суглобів вашого улюбленця завдяки наповненню з подрібненого ППУ. Зовнішній чохол легко знімається для прання. Завітайте на stok.top для найкращих товарів для тварин. Тут ви також знайдете безліч інших товарів для комфортного життя ваших улюбленців, таких як іграшки, корм та аксесуари.
 
#10
Я завжди обираю раціони PURINA® PRO PLAN® https://www.purina.ua/brands/pro-plan для своїх улюбленців, а в мене дві кішки та три собаки, щоб ви розуміли. Для кожного від цього виробника можна підібрати корм, який ідеально підходить за станом здоров'я, віком, смаковими перевагами. Мої тварини ще ті вередуни, але ці корми їдять із задоволенням.
 
#11
Ось кілька перевірених місць, де можна знайти якісний корм:
Зоомагазин №1 – класний магазин, великий вибір кормів і товарів для тварин. Адреса: вул. Грінченка, 10.
Пет-шоп – тут завжди є хороші акції та знижки, а також широкий асортимент кормів. Адреса: вул. Січових Стрільців, 7.
 
#12
Котик і Пес – відмінний магазин, багато відгуків від інших власників собак. Адреса: вул. Тарасівська, 3.
Зоомагазин онлайн – якщо не хочете йти в магазин, можна замовити корм з доставкою. Рекомендую «Зоомаг» або «Магазин для тварин».
 
#14
Я сейчас в поисках идеального зоомагазина, чтобы купить корм для своей кошки, но такое ощущение, что их слишком много, и я не могу понять, какой из них действительно хороший. Можно ли найти какой-то надежный магазин, где будут качественные корма и грамотные рекомендации?
 
#15
Для покупки корма для животных, рекомендую обратить внимание на зоомагазин E-ZOO в Киеве https://e-zoo.com.ua/ . Этот магазин зарекомендовал себя как один из лучших в своем сегменте благодаря широкому ассортименту качественных кормов и товаров для домашних питомцев. Они предлагают не только популярные бренды, но и эксклюзивные продукты, которые трудно найти в других местах. Плюс, у них отличное обслуживание: сотрудники всегда готовы дать профессиональные рекомендации по выбору корма в зависимости от потребностей твоего питомца. Я сам покупаю там корма для своей собаки и всегда доволен.
 
Сверху