Порадьте килимки в авто

Порадьте, будь ласка, килимки в авто, бо вже сил нема! У мене Renault Megane, і ті, що стояли з салону, давно втратили вигляд — ковзають, грязюка прилипає, сохне, і потім ті плями годинами відтирати. А з дітьми в машині то взагалі капець — то сік розіллють, то з вулиці бруду натягають. Які краще брати — гумові чи ті EVA, що всі нахвалюють? Бо одні пишуть, що ті EVA — просто чудо, а інші скаржаться, що з них все сиплеться і пилюка літає. Хочеться, щоб і гарно виглядали, і догляд простий був, і не зношувались за пару місяців. Хто вже користувався — розкажіть, як воно в реальності?

У мене така сама історія була! Купила EVA-коли́мки минулого літа, і скажу чесно — візуально вони мені прям зайшли, такі стильні, кольори можна вибрати які хочеш. Я взяла чорні з червоною окантовкою — під мій салон саме те! Але… якщо чесно, треба враховувати, що пилюка таки трохи збирається в ті соти. Хоча витрушується легко, це правда. Але мене спочатку бісило, бо здавалося, що вони не чисті. Зараз звикла, прибираю раз на тиждень і норм. Але головне — вони не їздять по машині, як гумові! Тримаються на місці. Це вже плюс.

Дівчата, а в мене зовсім інше враження! Я брала гумові ще пару років тому — важкі, зате ніяка бруд не тече, вся вода всередині лишається, а не по машині розтікається. Але тягати їх важко, ще й запах такий… знаєте, як в шиномонтажі. Потім подруга порадила EVA, я довго сумнівалась, але таки замовила — і не пошкодувала! Вони легесенькі, не мають того смердючого запаху, і найголовніше — дітям зручніше. Бо якось малі сиділи ззаду, сік перевернули, то нічого не втекло — залишилося всередині килимка, я витрусила і все! Але треба брати якісні, бо в подруги були якісь дешеві — рвалися на згинах вже через пару місяців.

Хочу поділитися власним досвідом, можливо, комусь стане у пригоді. Замовляв килимки на сайті Еvasota https://evasota.com/ і мушу сказати — повністю задоволений. Мене спочатку підкупило те, що вони роблять килимки під модель авто, тобто не якісь універсальні, що ледь влазять, а чітко по контуру салону. У мене Skoda Octavia A7 — замовив комплект EVA з бортиками, додатково вибрав кольори — сірий з чорним кантом, щоб пасувало до обшивки. Через 4 дні привезли, якість дуже гідна: щільна структура, приємний матеріал, нічим не пахне. В машині виглядають охайно, не ковзають, легко витрушуються, і після поїздок у дощову погоду все лишається в комірках — не тече по салону. Дружина в захваті, бо на задніх сидіннях діти тепер хоч і кришать, але на килимках не видно і все швидко прибирається. Тому від мене — щире “рекомендую”!

Сверху