Порадьте мені онлайн аптеку

Shreck

Новенький
#1
Всім привіт! Вирішив купити собі ліки для серця в інтернеті, але не знаю надійні аптеки, де можна купити якісні ліки по доступним цінам. Хто купував в інтернеті, порадьте хорошу аптеку.
 

fflot

Новенький
#2
Я почав купувати ліки в інтернеті, коли почався ковід, і тепер так і продовжую. В онлайн аптеках є завжди всі потрібні ліки, можна обирати якого виробника потрібні вони. Також радують ціни, вони нижчі ніж у звичайних аптеках.
 

Shreck

Новенький
#4
Я якось не ризикую купувати в неперевірених онлайн аптеках, дуже переживаю, щоб не попалась підробка, чи прострочені ліки. Може підкажеш в якій онлайн аптеці, ти купуєш собі ліки?
 

fflot

Новенький
#5
Мені пощастило знайти хорошу онлайн аптеку "Доброго дня" https://www.add.ua/ua/ і тепер всі необхідні ліки та вітаміни, я купую там. Асортимент ліків великий, є навіть ті ліки, що у звичайній аптеці не знайти. Можна обирати ліки як нашого виробництва, так і імпортні.

Знижок та акцій дуже багато, тому я дуже добре економлю. Також я звіряв ціни на медикаменти з тими, що в аптеці біля дому, і вони й правда значно нижчі. Тому не бачу причини платити більше.
 
#7
Я так само аптеку зараз шукаю. Хочу вітамін Д купити собі і дітям
А чому ви вирішили, що він вам взагалі потрібен? Не розумію... Зазвичай перед тим, як готуватись приймати вітамін Д потрібно пройти обстеження і здати необхідні аналізи крові, які покажуть чи вашому організму вистачає цього вітаміну, чи ні. І тоді вже по результатам ваш сімейний лікар буде підбирати і сам вітамін, і його правильне дозування.... Я розумію, що зараз іде багато розмови про Вітамін D і про його користь для організму. Але не правильно його самій собі призначати....
 
#9
Я через цей сервіс https://zdorovi.ua/ua постійно купую ліки, у різних аптеках, де є потрібний препарат в наявності та де вигідніша ціна. Ви можете також цим сайтом користуватися. Тут все по розділах розміщено, або можна скористатися зручним пошуком. Для цього введіть назву препаратів, які вам необхідно придбати.
 
#10
Нещодавно я почав приймати препарат Каптопрес https://zdravica.ua/drugs/kaptopres за рекомендацією свого лікаря, і я дійсно вражений результатом. Тиск стабілізувався, а неприємні симптоми гіпертонії покращилися. В моєму випадку цей препарат став незамінним.
Я порадив б моїм друзям та рідним придбати його через інтернет-аптеку "Здравиця". Переваги цієї аптеки на мою думку дійсно безліч: великий асортимент, конкурентоспроможні ціни, швидка доставка та відмінний сервіс. В інших аптеках не завжди знайдеш такий вибір і якість обслуговування!
 
#12
Спробуйте від алергії Еріус https://www.aerius.com.ua/ , мені дуже допомагає цей препарат. Можна обрати ці ліки в таблетках чи сиропі, як вам більше подобається. Сироп можна й дітям, все описано в рекомендаціях як приймати. А знайти ці ліки в аптеках не проблема, навіть онлайн.
 
#14
Купіть швидко Стоматидин https://stomatidine.com.ua/ розчин для полоскання можна використовувати при болі в горлі. На сайті можете про це прочитати в інструкції. Допомагає дуже добре та швидко полоскання з цим засобом. І взагалі позбавляє багатьох проблем.
 
#16
Так, лікування неможливе без діагностики. Проходження діагностики в Центрі Слуху - це не просто медичне обстеження, це емоційно теплий досвід. Вони надають індивідуальний підхід до кожного пацієнта та створюють дружелюбну атмосферу. Персонал допомагає зрозуміти результати та надає рекомендації з урахуванням особистих потреб. Думаю, вас зацікавить ціна аудіометрії за посиланням тут можете дізнатися деталі. Зробити діагностику в Центрі Слуху - це не просто обов'язок, це можливість здберегти свій слух на майбутнє.
 

Karachun

Новенький
#17
Привет, много есть хороших аптек, если нужно по препаратам или, что-то конкретно, в ассортимент аптек входит много категорий товаров, среди которых лекарственные средства, изделия медицинского назначения, косметика и БАД, вот аптека рядом https://locator.ua/near-me/apteky/ru/ возле меня отличается всегда наличием препаратов и хорошим обслуживанием. Перейдите по ссылке и Вы сможете сами просмотреть варианты, что Вам нужно.
 
#19
Для мене найгірше, коли кашель дошкуляє вночі, спати неможливо. Прочитав тут https://bronchipret.ua/nichnyi_kashel , що причини такого кашлю можуть бути різні, а лікувати можна одним препаратом. Вирішив купити сироп Бронхипрет і мені він дійсно допомагає. Також варто дотримуватися інших порад, що дають лікарі.
 
Сверху