Порадьте посудомийну машину

Shreck

Новенький
Я хочу купити посудомийну машину, але не знаю, на що звернути увагу. Чи є якісь особливості, на які слід звернути увагу при виборі? Просто не знаю що краще придбати, є ж багато всього такого.

fflot

Новенький
Коли я вибирав собі посудомийну машину, я дивився на ємність, рівень шуму та клас енергоспоживання. Також зверніть увагу на наявність функцій, які вам потрібні, наприклад, функція сушіння або затримки запуску.

Shreck

Новенький
Дякую за поради, я обов'язково врахую ці фактори при виборі. А яку модель ви вибрали собі? Я осьо просто думаю може взяти бош чи щось інше, якщо від цієї контори взагалі є подібна техніка.

fflot

Новенький
Я хочу купити посудомийну машину, але не знаю, на що звернути увагу. Чи є якісь особливості, на які слід звернути увагу при виборі? Просто не знаю що краще придбати, є ж багато всього такого.
Я дуже задоволений посудомийною машиною https://allo.ua/ua/otdel-no-stojaschie-posudomoechnye-mashiny/ Bosch Serie 6. Вона має велику ємність і працює дуже тихо, що особливо важливо, якщо у вас відкрите планування. Крім того, вона має функцію сушіння та затримки запуску. Також у ній є датчик забруднення, який автоматично регулює кількість води та енергії, що використовуються під час прання. Загалом, я дуже задоволений цією моделлю та рекомендую її.

Сверху