Потрібні гроші для термінового ремонту квартири

Добрий день. У мене виникла термінова ситуація: прорвало трубу в квартирі, затопило кухню та коридор, потрібен негайний ремонт. Збережень практично немає, а зарплату ще не виплатили, тому банківські кредити поки не розглядають мою заявку через боргову історію. Хтось стикався з подібним? Чи реально швидко знайти фінансову допомогу на кілька тисяч гривень, щоб хоч частково покрити матеріали та роботу?

Ох, я прекрасно розумію твою ситуацію! Сам недавно потрапив у щось схоже: прорив води, ремонт треба терміново, а грошей ніяких. Можу порадити нове МФО, де все реально просто. Потрібні лише паспорт, карта і ІПН, ніяких складних процедур. Заявку подаєш буквально за пару хвилин, і кошти приходять на карту миттєво. Це дійсно допомагає, коли часу немає, а потрібна сума невелика, щоб не чекати зарплату і не відкладати ремонт.

Дякую за пораду! Це дуже корисна інформація, бо терміново треба щось робити. Можеш уточнити, чи є обмеження по сумі першого кредиту і скільки реально часу проходить від подачі заявки до того, як гроші надійдуть на карту? Хочу підготувати документи заздалегідь, щоб не втрачати ні хвилини, бо ремонт затягувати зовсім не можна.

Тут все максимально прозоро і швидко. МФО Limon Credit https://limon-credit.com.ua/uk/ - це нове МФО, для отримання кредиту знадобиться мінімум документів: банківська карта, паспорт і ІПН. Ніяких складних процедур! Працюють чесно, процентна ставка фіксована в договорі, прихованих платежів немає. Без поручителів, перший кредит під дисконтну ставку 0,09% і без комісії. Сервіс працює 24/7, кошти після схвалення надходять на карту миттєво. Посмотри сама — реально виручає у термінових ситуаціях, коли потрібна швидка фінансова підтримка для ремонту квартири.

Сверху