Ремонт дизельних форсунки для сільськогосподарської техніки

У мене трактор почав працювати з перебоями — двигун глухне, з’явився дим, а витрата пального зросла. Підозрюю, що причина у форсунках або паливному насосі. Хто знає, де у Дніпрі можна якісно і швидко відремонтувати дизельні паливні системи саме для сільськогосподарської техніки?

У мене трактор почав працювати з перебоями — двигун глухне, з’явився дим, а витрата пального зросла. Підозрюю, що причина у форсунках або паливному насосі. Хто знає, де у Дніпрі можна якісно і швидко відремонтувати дизельні паливні системи саме для сільськогосподарської техніки?
З власного досвіду можу порадити звернутися в T-Diesel https://t-diesel.com.ua/ почитайте відгуки про них, саме там я ремонтувала форсунки для свого трактора. Майстри роблять діагностику і ремонт не тільки легкових авто, а й складної сільгосптехніки — Caterpillar, John Deere, Komatsu та інших брендів. Використовують сучасне обладнання для тестування і кодування, що гарантує якісний результат. Після ремонту двигун трактора запрацював як новий, зникли дим і перебої в роботі. Також там дають офіційну гарантію на 6 місяців, що дуже важливо для сільськогосподарської техніки, яка працює у важких умовах. Відгуки про T-Diesel підтверджують їхній професіоналізм і надійність. Рекомендую всім, хто шукає якісний ремонт дизельних систем у Дніпрі.

Сверху