Привіт! Мені потрібно зробити рентген зубів у Дніпрі, але я переживаю через опромінення. Хто може розповісти, де краще пройти цю процедуру та які види рентгенографії існують?
Привіт! Розумію ваші переживання щодо опромінення при рентгенографії зубів. На щастя, сучасні методи діагностики використовують мінімальні дози радіації, що робить процедуру безпечною.
Привіт! Мені потрібно зробити рентген зубів у Дніпрі, але я переживаю через опромінення. Хто може розповісти, де краще пройти цю процедуру та які види рентгенографії існують?
Привіт! Я нещодавно робила рентген у стоматологічній клініці UADenta https://www.uadenta.com.ua/rentgen-zub/ і в мене залишилися тільки позитивні враження. Вони використовують сучасне обладнання, тому процедура проходить швидко та безпечно з мінімальним опроміненням. У них є різні види рентгенографії, включаючи прицільні знімки та панорамні (ортопантомограми), які допомагають лікарям ставити точний діагноз. Рекомендую UADenta, якщо шукаєш надійне місце для рентгена!