Спортивне харчування для вегетаріанців та веганів

Останнім часом активно тренуюсь і хочу більш уважно ставитися до свого харчування, але є одна проблема: я вегетаріанець і часто стикаюся з тим, що більшість спортивних добавок мають у складі продукти тваринного походження. Чи знає хтось надійний український онлайн-магазин, де можна без проблем замовити якісне спортивне харчування саме для вегетаріанців та веганів, без всяких “сюрпризів” у складі?

Мені знайома твоя ситуація, бо сам проходив через подібні пошуки. Виявилось, що варіантів в Україні не так і багато, але є перевірений магазин — Feel Power https://feelpower.com.ua/ . Вони спеціалізуються на тому, щоб пропонувати якісне спортивне харчування для вегетаріанців та веганів. У них широкий вибір білкових сумішей на рослинній основі, батончиків, вітамінів та амінокислот без інгредієнтів тваринного походження. Це дуже зручно, бо не треба годинами вивчати склад і сумніватися, чи підходить продукт твоїм переконанням та стилю харчування. Я особисто замовляв у них кілька разів і можу сказати, що сервіс на високому рівні: швидка доставка, зрозумілий сайт, і, що найважливіше, реальна турбота про якість продукції.

Сверху