Хочу залишити розгорнутий відгук про імплантація зубів у Львові в MegaDental Спершу я звернувся до клініки з побоюванням щодо болю та складності процедури, проте вже з першого візиту все стало набагато простіше. Лікар детально оглянув ротову порожнину, зробив панорамні знімки та склав індивідуальний план лікування, пояснивши, як саме відбуватиметься кожен етап – від підготовки до встановлення коронок. Процедура імплантації пройшла безболісно, сучасні методи анестезії та акуратні дії лікаря зробили процес максимально комфортним. Після операції лікарі дали чіткі інструкції щодо догляду, контролювали процес загоєння та залишалися на зв’язку для уточнення деталей. Через кілька місяців встановили коронки, які виглядають природно, а функціонально вони не відрізняються від моїх власних зубів. Тепер я можу жувати будь-яку їжу, посміхатися без сорому та бути впевненим у своєму вигляді. MegaDental – це поєднання професіоналізму, сучасних технологій і щирої турботи про пацієнта, що робить клініку справді унікальною.