Стратегії управління банкролом

Місяць тому почав ставити на спорт і швидко зрозумів що без контролю банку можна все злити за пару днів. Спочатку ставив як попаде - то 50 гривень, то 200, то взагалі весь залишок на один матч тому що здавалося надійним. Зрозуміло злив усе за тиждень. Потім почитав про управління банкролом і вирішив ставити фіксовано 2% від загальної суми. Якщо на балансі 5000 гривень значить максимальна ставка 100 гривень. Спочатку здавалося що це дуже мало і повільно, але за місяць банк виріс на 30% і жодного разу не було паніки що все втратив.

Фіксований відсоток від банку це класична стратегія яка реально працює. Я теж використовую приблизно 1-2% на одну ставку, рідко коли піднімаю до 3% якщо дуже впевнений у прогнозі. Головне правило - ніколи не намагатися відіграти програш подвійною ставкою, це пряма дорога до зливу всього банку. Ще важливо встановити ліміт на день, наприклад максимум 5-6 ставок і все, навіть якщо здається що є ще хороші варіанти. На melbet можна в налаштуваннях встановити ліміти на депозит і програш, це допомагає не перегинати палку. Я собі поставив що максимум 10000 гривень на місяць можу поповнювати і все, більше система просто не дасть закинути.

Сверху