Строительная компания "Смарт БАУ"

Ваше мнение о строительной компании "Смарт БАУ"?

  • Можно доверять

    Голосов: 0 0.0%
  • Не стоит доверять

    Голосов: 0 0.0%
  • Нейтральное

    Голосов: 0 0.0%
  • Надежный застройщик

    Голосов: 0 0.0%
  • Ужасный застройщик

    Голосов: 0 0.0%

  • Всего проголосовало
    0

Sheriff

Познавший Дзен новостроек
#1
logo_smartbau.png

::: Сайт застройщика

Описание :

Група компаній «Смарт БАУ» здійснює господарську діяльність, пов’язану із створенням об’єктів архітектури з 2009 року. На протязі всього періоду існування ми постійно працювали над комплексними підходами, щоб максимально ефективно задовільнити бажання і потреби наших клієнтів. Керуючись принципом «від ідеї до втілення», сьогодні ми надаємо повний спектр послуг від вибору ділянки під забудову до забезпечення повноцінної експлуатації новозбудованого об’єкту. Очолює компанію заслужений будівельник України, досвідчений менеджер в галузі будівництва, багаторазовий переможець конкурсів «Кращий будівельник міста» – Олександр Іванович Гусарук.
Гнучкі, нестандартні, індивідуальні підходи, проектування та будівництво об’єктів за встановленими замовником економічними критеріями, економічна ефективність прийнятих технічних рішень, інноваційні технології, висококваліфікований кадровий потенціал, комплексна відповідальність за реалізацію проекту – це ті відмінності, які дозволяють нам бути успішними та користуватися високим рівнем довіри наших замовників.

Не зупиняючись на досягнутому, ми й надалі продовжуємо активно розвиватись і успішно освоювати нові напрямки, розширюючи сферу діяльності компанії.

Ми здійснюємо проекти, які покращують архітектурний вигляд міста, впроваджуємо інноваційні будівельні технології та працюємо над підвищенням довіри суспільства до компаній-інвесторів.
 
Сверху