Сумніви щодо типу септика для невеликої ділянки

Привіт! Планую ставити септик на маленьку ділянку, і чесно кажучи, трохи гублюсь. Не знаю, чи брати готовий пластиковий модуль, чи щось бетонне. Хтось мав досвід саме з маленькими ділянками? Боюсь, що помилка з типом септика обійдеться дорого. Буду рада почути ваші реальні історії та рекомендації.

Встановлення автономної каналізації «під ключ» стало одним із найкращих рішень для мого дому. Септик https://topas-ukraine.com.ua/ чудово справляється зі стоками, накопичує їх без неприємного запаху, і при цьому немає потреби викликати асенізатора. Мене вразило, що можна зливати стічні води повністю законно, без жодних зайвих документів, що робить експлуатацію надзвичайно зручною. Корпус виготовлений надійно і міцно, а 50-річна гарантія вселяє довіру. Встановлення пройшло швидко, всі інженерні роботи виконані професійно, а результат перевершив очікування. Відчуття чистоти, комфорту та безпеки тепер щодня радує. Особливо тішить, що це продукт українського виробництва, і кожна деталь продумана до дрібниць.

Сверху