Фруктовий чай

Доброго вечора!
Я тут подумала, що дуже хочу фруктового чаю, але не звичного, а саме якогось цікавого смаку.
Може хтось мені порадить такий чай? Де його купити, який смак обрати?

Я знаю, що вам треба! Бо сама теж шукала недавно щось смачненьке на заміну каві. Хотіла зменшити кількість чащшок кави, замінити їх чаєм. Так от, є смачний та корисний фруктовий чай від ТМ YOGODA. Запарюєте собі пакетик цього напою та одразу відчуєте такий вибух смаку від натуральних фруктів та ягід. Це нереально круто!

Для мене немає нічого кращого до чаю ніж свіжий хліб із шоколадною пастою. І купувати не треба, бо от читайте як зробити Нутеллу вдома Нутелла вдома готується дуже просто та завжди мені вдається по рецепту, який я знайшла у блозі Комфі. Раджу вам також спробувати. Та й стосовно інших рецептів додам, їх тут дуже багато вдалих.

То треба по опису дивитись. В магазині Coffeeok великий вибір фруктових чаїв, але я не дуже люблю чай. Як на мене, краще купити розчинну каву https://coffeeok.com.ua/ua/kofe/rastvorimyj-kofe , щоб швидко приготувати свій ранковий ароматний напій. Але ми всі різні, всі маємо свої побажання, смаки. Тому ви можете обрати для себе тут продукцію в магазині, яка вам підходить ідеально. А вибір тут дійсно вражає.

Есть очень хороший чай, в пакетиках, жидкий фруктовый для заварки - там где-то цена одного 25-30 гривен в зависимости от места. Марибель называется.

А вы прочитайте про зеленый чай польза его огромная. И можно ведь необязательно выбирать чистый 100%, с добавками фруктов. Так вы получите то, что хотите и без вреда для здоровья. В магазине Space Coffee всегда есть отличный выбор чая и других продуктов. И купить все можно с доставкой по Украине очень выгодно.

Сверху