Хотим сделать ремонт в квартире

#1
Здравствуйте! Хотим сделать ремонт в квартире, вот думаем нанимать дизайнера интерьера или пустая трата денег. Вот здесь нашли дизайнера интерьера в Одессе https://civilly.com.ua/uslugi-odessa/dizajn-interera/kvartir.html . Хотелось бы почитать мнение людей, советы. Может, кто уже прошел через ремонт и может толковые советы дать. Заранее благодарю всех за комментарии.
 

inna

Квартирант
#2
Конечно, нанимайте дизайнера интерьера, он вам поможет грамотно обустроить вашу квартиру или дом. Особенно если маленькое помещение, то дизайнер обязательно нужен.
 

Georgiy

Новенький
#3
Многие недооценивают работу дизайнеров, но это просто огромный труд, так как сам решил пойти на эту профессию. Теперь я понимаю насколько важна эта работа.
 
#4
Если есть лишние деньги почему бы и не обратиться к дизайнерам. Вам легче будет, за вас все сделают, конечно, за определенную плату. В ближайшем будущем и мы обратимся к дизайнерам.
 
#6
Дизайн сами придумали, а ремонт делали мастера.
Выгодно так получилось? У меня просто пока что есть желание вот именно смотреть ремонт квартир под ключ https://newstroy.com.ua/remont-kvartir-pod-klyuch.html Просто хочу чтобы в нашей квартире все было просто идеально, вот поэтому и выбираю такие варианты. Не хочу начинать самостоятельно все делать, знаю, что только хуже сделаю.
 

Оракул

Новенький
#8
Я вот решил, что мне тоже не хочется поднимать ламинат для того, чтобы в квартире было теплее. Решил, что гораздо проще просто купить качественные электрообогреватели Тепломакс https://teplomax.com.ua/ использующие высококачественные материалы и комплектующие .Очень доволен ем, насколько много они дают тепла.
 
#9
В идеале пол утеплять нужно в процессе ремонта. Ну и смотря какое у вас утепление. А подъем ламината может повлечь за собой неопределенные последствия.
 
#10
Новобудова має багато переваг, але у старих будинках є особлива чарівність. Наприклад, старовинний будинок або довоєнний цегляний 1930-х років унікальний своєю архітектурою.
Однак до початку робіт є багато питань, з якими доводиться стикатися кожному, хто починає ремонт старої квартири
Найголовніше - це хороший план і правильно спланований кошторис.
 
#11
Де краще шукати оголошення про будівельні послуги? Я знаю, що в інтернеті є безліч сайтів, прочитала багато статей на цю тему, але все одно не можу зрозуміти, який обрати. Чи може хто-небудь порадити мені найкращий ресурс для пошуку надійних будівельних підрядників?
 
#12
Мене рятує один сайт, де можна знайти будівельні оголошення України https://300x.in.ua/ . Мені подобається, що тут будівельні підрядники, малі майстри та інші фахівці зі всіх куточків країни виставляють свої послуги на цьому сайті. Серед них можна знайти перевірених фахівців з великим досвідом роботи та високими рейтингами. Також на сайті є зручна функція пошуку: можна вибрати підрядника в залежності від місця робіт, виду ремонту, ціни та ін. Я думаю, вам точно сподобається цей сайт для пошуку найкращих варіантів для ремонту та вивозу сміття.
 

Kleo

Новенький
#13
Хочу поделиться своим опытом заказа утепления фасада пенопластом. Обращение к проверенным специалистам с сайта alpinist.kiev.ua оказалось превосходным решением. Они оперативно выполнили работы, качественно утеплили мой дом, и я уже чувствую значительное снижение расходов на отопление. Спасибо за профессионализм!
 
#14
Привіт. Магазин https://izolation.com.ua/ вразив величезним вибором декоративних матеріалів для інтер'єру, а також утеплення. Замовлял тут фарби та і результат перевершив мої очікування. Висока якість і креативні рішення! Рекомендую.
 
#15
Ремонт квартири чи приміщення справа не проста. Тут варто все добре обдумати, щоб зробити ремонт якісно. Так ось, рекомендую подумати про встановлення системи теплої підлоги, цей варіант дозволить зробити ваше життя більш комфортним. Так ось, все що стосується теплої підлоги, ви зможете дізнатись в компанії "Тепла Підлога Всім" , компанія пропонує широкий вибір матеріалів для теплої підлоги за доступними цінами . У них на сайті можна дізнатись інформацію про теплу підлогу під ламінат, особливості її встановлення та необхідну комплектацію https://teplapidlogavsim.com/ru/tepla-pidloga-pid-laminat-kovrolin-linoleum .
 
#16
ми також вирішили в кінці кінців все ж таки купити юсб фанеру в Києві через магазин будівельних матеріалів ВікіБуд адже саме тут круто все як по ціні так і по якості і в одному місті можна замовити абсолютно всі товари для будівництва та ремонту і доставити все по Києву та області !
 
Сверху