Хочу поїхати на заробітки до Польщі

Мені 20 років, і я думаю поїхати працювати до Польщі. Хочу знайти щось просте, бо не маю ні досвіду, ні знання мови. Чув, що зараз багато вакансій на складах, але боюся потрапити на шахраїв. Як зрозуміти, що пропозиція справжня, і що там реально можна заробити? Також цікавить, чи надають житло і чи треба мати якісь документи, окрім біометрії. Можливо, хтось уже працював на подібній роботі — поділіться, будь ласка, досвідом!

Вітаю! Раджу подивитися ось цю пропозицію — робота для чоловіків Польща. Там офіційна вакансія на складі брендового одягу та речей для дому. Усе легально: працевлаштування за Umowa Zlecenie, зарплата стабільна, житло безкоштовне. Міста — Гданськ, Бидгощ, Жешув, Бржесь-Куявський. Працюють молоді хлопці 18–22 років, навіть без досвіду. Є координатор, який допомагає з документами, поселенням і всім іншим.

Це гарний варіант. Там робота нескладна: пакування, сортування, сканування товарів. Головне — обрати легальні варіанти з договором і житлом. Подивися відгуки, уточни, чи є аванс і транспорт. А так — хороша можливість заробити й набратись досвіду.

Сверху