Хтось тут реально приймає функціональні гриби постійно?

Хтось тут реально приймає функціональні гриби постійно? 🧐
Я зараз тестую Lion’s Mane і Reishi — поки що подобається, але ефект не стабільний. Думаю спробувати ще Cordyceps, кажуть, що додає енергії, але не впевнений, чи варто змішувати все разом.

Цікаво, які бренди у вас реально працюють і в яких формах краще — екстракт чи порошок? Бо половина з того, що продається, схоже, просто мелені гриби без дії.

MaxoN

New member
Я вже рік приймаю Lion’s Mane від Real Mushrooms, і реально бачу ефект по концентрації — не енергетик, але “туман” у голові менший. Reishi беру на ніч, допомагає засинати спокійніше.
Cordyceps пробував — дає трохи тонусу, але якщо змішати все разом, ефект розмивається. Краще циклічно: 2–3 тижні один гриб, потім пауза або інший.
Бери тільки екстракти, не порошки — більшість з них просто сушені гриби без діючих речовин. З нормальних брендів — Real Mushrooms, Host Defense, FreshCap, ще Mushroom Wisdom нічого.

Дякую, що поділився досвідом!
Погоджуюсь — екстракти справді працюють краще. З порошками теж мав схожий досвід — ніби п’єш, але ефекту нуль.
Lion’s Mane від Real Mushrooms зараз теж тестую, цікаво, що по концентрації реально відчувається різниця.
Cordyceps планую взяти для ранку, щоб трохи підняти енергію, а Reishi, мабуть, залишу на вечір, як ти й пишеш — для спокійнішого сну.

Ти помічав, який саме режим прийому дає найкращий ефект — щодня чи все ж краще з паузами, як ти згадав про 2–3 тижні циклів?

Сверху