Привіт ,можливо комусь допоможе мій допис .просто напишу свою історію :
З дитинства мені ставили дитяча матка,а це вже проблема для вагітності ,+ загиб матки .
Коли я одружилась ,пробували вагітніти не получалось , пішла на узд ,а там полікістоз двох яєчників , овуляціі зовсім не було тому що ці фолікули не тріскали а робились кісти ,
Після мені в клініці кололи уколи в живіт для овуляціі ,і так багато раз , тобто щоб ви розуміли пробували ми завагітніти 6років ,
Нічого не получалось і з уколами ,тоді нам лікар сказав що тільки еко допоможе .
Я думаю ок , на той час мені було 27р ,думаю так якщо до 30р нічого не получить буду робити еко .
в26-28років я дуже часто почала літати по морях ,,і от в єгипті я почала купляти просто вітамін Е ,його я і так пила постійно а тут кажуть що він натуральний ,от я і куплчла ,не знаю співпадіння чи доля чи допомогло після 2місяців прийому я відчула овуляцію (живіт дуже болів ),побігла на узд ,а там кажуть так в вас прекрасна овуляція аое тільки з одного яєчника ,і пробуйте вагітніти , пройшло ще 2міс і ніяк ,йду ще раз на узд ,робимо продування труб ,і вуаля через 4дні я вагітна ,ну взнала через 4тижні ,але строк такий тобто зразу після продування в нас все получилось ,але це ще не все ,нпроджуюю я дитину проходить 5міс і вуаля я знов вагітна )))і так до 30років в мене вже двоє діток хлопчик і дівчинка ) тому не опускайте руки ніколи