Хто мав досвід лікування безпліддя?

Shreck

Новенький
Доброго вечора. Скажіть, чи хто мав досвід лікування безпліддя. Хотілось би почути, куди ви зверталися.
Ми з чоловіком живемо разом вже три роки, а дитину не виходить зачати. З чого треба взагалі починати?

У нас с дружиною були проблеми з безпліддям та вона звернулася до акушерки-гінекологині. Вона порадила пройти кілька додаткових обстежень та почати приймати певні препарати. Через півроку вона була вагітна!

fflot

Новенький
Головне знайти професійних лікарів. Зараз медицина та такому рівні, що все можливо. Якщо взагалі нічого не вийде, я такий метод, як сурогатне материнство. Але все у вас буде добре, й ви зможете зачати дитину.

Я б хотіла порадити медичний центр "Мати та дитина" https://mdclinics.com.ua/ua/ Саме там я звернулася за допомогою у лікуванні безпліддя. Лікарі провели повне обстеження та призначили ефективне лікування. Я вдруге стала мамою завдяки їх підтримці та професіоналізму.
Я розумію, що лікування безпліддя може бути складним кроком, але це допоможе вам здійснити мрію про народження дитини. Якщо ви маєте будь-які запитання або сумніви, не соромтеся звернутися до "Мати та дитина" - це справжній центр експертизи та допомоги парам, які стикаються з проблемами безпліддя.

Доброго вечора. Скажіть, чи хто мав досвід лікування безпліддя. Хотілось би почути, куди ви зверталися.
Ми з чоловіком живемо разом вже три роки, а дитину не виходить зачати. З чого треба взагалі починати?
Потрібно взнати причину безпліддя. Можливо вам взагалі знадобляться донорські яйцеклітини.....

Потрібно взнати причину безпліддя. Можливо вам взагалі знадобляться донорські яйцеклітини.....
Так воно і є і варто усі крапки над І точно розставити. В моєї рідної сестрички непліддя, дітей вона народжувати не може і лікарі їй радять саме про донорські яйцеклітини замислитись. А я своєю чергою готова стати таким донором, адже дуже хочу, щоб вона була щаслива та мала діток. Численні відгуки донорів вселяють впевненість в те, що я усе роблю правильно і цим тільки допоможу їй. Що ви на це скажете?

А це дійсно найкращий варіант, я думаю. І зможе кожна пара стати батьками.

У Києві зверніться до LITA - це клініка репродуктивної медицини https://litaclinic.com/ru/ найкраща у столиці. Тут є програми екстракорпорального запліднення та інші методи допоміжних репродуктивних технологій. Програма підбирається лікарем після ретельного обстеження, залежно від індивідуальних особливостей здоров'я пари, можна використовувати донорські яйцеклітини чи сперму чи внутрішньоматкова інсемінація зі спермою чоловіка чи донора. Донора яйцеклітин чи сперми можна вибирати самостійно. Це законно та анонімно. Можна також вдатися до послуг сурогатної матері.

Жінка, можна сказати, у будь-якому віці зараз може стати мамою, але не народжувати самостійно. Є дуже надійна агенція https://fertilitysolutionsagency.kiev.ua/ , де можуть підібрати сурогатну маму, вона виносить та народить дитину. І такими послугами зараз користується багато людей. Основна причина — проблеми зі здоров'ям, але може бути також банальне небажання проходити через роди самостійно.

Дружина народити змогла самостійно, але після штучного запліднення. Це метод лікування безпліддя https://matericlinic.ua/ua/lechenie-besplodiya/ekz-ekstrakorporalne-zaplidnennya/ , коли зачаття не настає природним шляхом. Звертались ми у Клініку Матері В Києві. Тут кращі спеціалісти, сучасне обладнання, якісна діагностика. Залиште номер телефону для зворотного зв'язку та запису на консультацію. Думаю, варто спробувати всім консультуватися, хто мріє про батьківство.

Привіт ,можливо комусь допоможе мій допис .просто напишу свою історію :
З дитинства мені ставили дитяча матка,а це вже проблема для вагітності ,+ загиб матки .
Коли я одружилась ,пробували вагітніти не получалось , пішла на узд ,а там полікістоз двох яєчників , овуляціі зовсім не було тому що ці фолікули не тріскали а робились кісти ,
Після мені в клініці кололи уколи в живіт для овуляціі ,і так багато раз , тобто щоб ви розуміли пробували ми завагітніти 6років ,
Нічого не получалось і з уколами ,тоді нам лікар сказав що тільки еко допоможе .
Я думаю ок , на той час мені було 27р ,думаю так якщо до 30р нічого не получить буду робити еко .
в26-28років я дуже часто почала літати по морях ,,і от в єгипті я почала купляти просто вітамін Е ,його я і так пила постійно а тут кажуть що він натуральний ,от я і куплчла ,не знаю співпадіння чи доля чи допомогло після 2місяців прийому я відчула овуляцію (живіт дуже болів ),побігла на узд ,а там кажуть так в вас прекрасна овуляція аое тільки з одного яєчника ,і пробуйте вагітніти , пройшло ще 2міс і ніяк ,йду ще раз на узд ,робимо продування труб ,і вуаля через 4дні я вагітна ,ну взнала через 4тижні ,але строк такий тобто зразу після продування в нас все получилось ,але це ще не все ,нпроджуюю я дитину проходить 5міс і вуаля я знов вагітна )))і так до 30років в мене вже двоє діток хлопчик і дівчинка ) тому не опускайте руки ніколи

Сверху