Хто має досвід із сімейним медичним страхуванням в Україні?

Хто має досвід із сімейним медичним страхуванням в Україні. Цікавить саме можливість оформити поліс одразу для всієї родини на рік, щоб покриття стосувалося і дітей, і дорослих. Чи реально знайти варіант, де будуть включені консультації лікарів, аналізи та, можливо, стаціонарне лікування без додаткових великих витрат? Думаю над тим, щоб придбати таке рішення, але хотілося б почути відгуки тих, хто вже користувався.

Я оформила сімейне медичне страхування кілька років тому і можу сказати, що це було одне з найкращих рішень. У моєму випадку поліс покривав консультації спеціалістів, профілактичні обстеження та навіть деякі ліки. Дуже зручно, що не треба хвилюватися за додаткові витрати, особливо коли дитина захворіла раптово. Єдине, на що раджу звернути увагу це перелік клінік, з якими співпрацює страхова компанія.

У мене досвід теж позитивний. Ми оформили сімейне медичне страхування для себе і дітей. Найбільший плюс швидкий доступ до лікарів без довгих черг, а також можливість викликати педіатра додому. Коли дружина потребувала планового обстеження, страхування закрило більшу частину витрат. Це дуже зручно і психологічно спокійніше, ніж постійно відкладати гроші на чорний день.

Я користуюся сімейним медичним страхуванням уже кілька років, і можу впевнено сказати, що воно себе повністю виправдало. Спочатку мав сумніви, чи варто витрачати таку суму одразу, але коли зіштовхнувся з реальною потребою, зрозумів, що це інвестиція у здоров’я і спокій моєї родини. Дітям доволі часто потрібні лікарі, аналізи, консультації, і все це входило у поліс. Особливо цінним виявилось покриття стаціонару, одного разу довелося терміново госпіталізувати дитину, і страхування допомогло уникнути серйозних фінансових проблем.
До того ж, сімейне медичне страхування в україні https://getlilo.com/ дає можливість підібрати різні варіанти, що підходять саме під потреби родини. Для мене важливо знати, що у складних ситуаціях я не залишусь сам на сам із проблемою, і саме цей досвід переконав мене, що сімейне страхування це не розкіш, а необхідність.

Скриншот-25-08-2025 05_13_07.jpg

Сверху