Цукор в крові

#3
Як коригувати рівень цукру в крові. Чи реально відчути, що він вийшов за межі норми?
Юрій, коли мова заходить про цукор крові норма https://dila.ua/program/81_hliukoza-natoschak.html вимірюється, так би мовити, не "на око", а потрібно аналіз крові відповідний здавати! Так ви зможете побачити чітку картину саме вашого організму і вже тоді з лікарем реагувати на не дуже позитивні зміни, якщо вони будуть помічені....
 
#5
Рівень цукру в крові можна коригувати через збалансовану дієту, регулярну фізичну активність, контроль ваги та, за необхідності, медикаменти. Так, при підвищеному або зниженому рівні цукру можуть бути помітні симптоми: при підвищенні — спрага, часте сечовипускання, втома; при зниженні — слабкість, тремтіння, пітливість. Якщо відчуваєте ці симптоми, варто перевірити рівень цукру.
 
#6
У людей з надлишковою вагою також може бути підвищений цукор в крові. Надмірна маса тіла: які аналізи потрібно здати? Читайте відповідь у статті. Робіть обстеження вчасно та вам вдасться уникнути значних ускладнень. Я вивчивши ці матеріали розумію, що мені також варто зараз максимально зосередити увагу на своєму здоров'ї.
 
#8
А до якого лікаря потрібно звертатися? Бо я можу записатися на консультацію до лікарів, мені медичний центр Консиліум Медікал на Позняках порадили. Є багато проблем зі здоров'ям. Прочитав тут вас та замислився. Може й мене така ж проблема...Та обов'язково потрібно здати аналізи.
 
Сверху