Час освіжити ванну — хто підкаже, де взяти круте дзеркало з підсвіткою?

Хлопці, привіт! От дозрів я нарешті до того, щоб зробити у ванній нормальне освітлення. Побачив у знайомого дзеркало зі світлодіодною підсвіткою — виглядає просто шикарно! Тепер думаю, де таке замовити, щоб і якість була, і доставка без пригод. Хочу щось сучасне, може з сенсорним вимикачем чи навіть з підігрівом. Хто брав подібне — підкажіть перевірені магазини або виробників, будь ласка!

Я нещодавно завершив ремонт у ванній і скажу чесно — найкраще, що я зробив, це не пошкодував грошей на гарне дзеркало зі світлом. Довго шукав варіанти, порівнював ціни, переглядав фото в інтернеті, але більшість виглядали якось одноманітно. Хотілося чогось сучасного, щоб не просто світило, а створювало атмосферу. Зрештою, натрапив на сайт, де представлено величезний вибір дзеркала зі світлодіодною підсвіткою www.dim-interior.com.ua/santehnika-shop/katalog-mebli-v-vannu-kimnatu/dzerkalo-zi-svitlodiodnoyu-pidsvitkoyu і це було саме те, що потрібно! Замовлення прийняли швидко, зробили дзеркало під мій розмір, ще й можна було вибрати температуру світла. Коли встановив — вигляд просто космічний! Світло м’яке, рівномірне, обличчя видно чітко, без тіней. Дружина у захваті, каже, що тепер макіяж робить із задоволенням, а я просто насолоджуюся результатом. Рекомендую всім, хто хоче додати трохи “вау-ефекту” у свій інтер’єр.

Сверху