Чи корисна овсянка для організму?

Привіт! Хочу почати їсти більше корисної їжі, і звернув увагу на різні каші. Читала, що вівсянка дуже корисна для організму, особливо для травлення, але не знаю, яка саме краще підходить для сніданку. Може, хтось з вас може порекомендувати, яка вівсянка є найкращою для здоров'я? Я чув, що важливо вибирати не просто швидкорозчинну, а ту, що не містить додаткових домішок, і щоб вона була більш природною. Як ви думаєте, яка саме вівсянка буде корисною та не обтяжить шлунок?

Для здоров’я краще вибирати вівсянку без додаткових домішок. Якщо говорити про користь, то найбільше користі має плющена вівсянка або звичайна цільнозернова вівсянка, бо вони зберігають усі корисні властивості зерна.

Я вже кілька років їм вівсянку на сніданок і можу сказати, що плющена вівсянка дійсно виграє. Вона набагато смачніша та ситніша, ніж швидкорозчинна, і дає більше енергії на цілий день. Можна варити її з молоком або водою, додавати мед або фрукти для різноманітності смаку. Вона також дуже корисна для серця та шкіри, оскільки містить багато клітковини і вітамінів.

Найбільш корисна плющена вівсянка без додаткових домішок - бо вона менше оброблена. Я купую таку овсянку на сайті Терра. Вони пропонують якісну вівсянку, яка не містить штучних добавок, що важливо для здоров'я. Така вівсянка ідеально підходить для приготування сніданку, зберігаючи всі корисні властивості.
До речі, плющена вівсянка має низький глікемічний індекс, що означає, що вона повільно підвищує рівень цукру в крові, що особливо важливо для людей з діабетом або тих, хто прагне контролювати вагу.

Сверху