Чи може жіноча вишиванка виглядати сучасно?

Чи може жіноча вишиванка виглядати сучасно? Мені завжди здавалося, що вишиванка — це щось для свят чи шкільних урочистостей, але останнім часом почала звертати увагу, що дехто носить їх і в повсякденному житті. Та чи справді можна зробити вишиванку стильною і поєднати її, наприклад, з джинсами або кросівками?

Маю кілька вишиванок, і скажу чесно — зараз їх зовсім не обов’язково носити тільки на свята. У мене є одна з більш мінімалістичним орнаментом, і вона ідеально пасує до світлих штанів або спідниці-олівця. Часто одягаю її навіть на роботу, особливо коли хочеться додати образу трохи самобутності. Раніше думала, що вишиванка — це щось урочисте і старомодне, але зараз бачу, як легко вона вписується у сучасний гардероб.

Багато залежить від крою та тканини. Наприклад, мій варіант — легкий льон, який виглядає свіжо й дуже сучасно, без надмірної етніки. І ще — мені подобається, як це виглядає в міському середовищі.

Ніколи б не подумала, що вишиванка може стати однією з моїх улюблених речей у шафі. Але коли побачила сучасну модель з вільним кроєм і стриманим візерунком, зрозуміла — це те, що мені потрібно.
Купувала жіночу вишиванку https://kram.kr.ua/zinki/ тут, і вже кілька разів вдягала її як на зустріч із друзями, так і в офіс. Поєдную з широкими джинсами або білими штанами — образ виходить легкий, природний і не переобтяжений символізмом. Важливо, що вона не виглядає костюмовано, а навпаки — додає індивідуальності. Вишиванка — це не тільки про традиції, а й про стильне самовираження сьогодні.

Абсолютно так — жіноча вишиванка цілком може виглядати сучасно і стильно! Зараз багато брендів та дизайнерів переосмислюють традиційний крій і візерунки, створюючи речі, які легко вписуються в повсякденний гардероб. Наприклад, легка лляна вишиванка чудово поєднується з джинсами, шортами або навіть oversize-піджаком.

Сверху