Шукав додаткові заняття з англійської

Я зовсім випадково натрапив на Teaching-Me, коли шукав додаткові заняття з англійської, бо зрозумів, що самостійне вивчення приносить мало результату. Спершу думав, що це ще один стандартний сайт із купою уроків, але коли зайшов, мене здивувало, що можна переглянути профілі викладачів, почитати відгуки і обрати того, хто реально підходить по стилю навчання. Я записався на пробне заняття і одразу відчув різницю — викладач підлаштовував матеріал під мій рівень, пояснював просто і зрозуміло, і навіть невеликі домашні завдання давались легко. Зараз займаюся вже місяць і бачу прогрес, мені навіть легше спілкуватися англійською на роботі. Дуже подобається, що можна обирати час занять і не треба витрачати години на дорогу, все зручно і онлайн, що додає ще більше мотивації займатися регулярно.

Мені треба було підтягнути технічну англійську, бо працюю з іноземними клієнтами. Спершу пробував звичайні курси — дорого і графік не під мене. Потім випадково натрапив на сучасна платформа для навчання, і це виявилось саме тим, що шукав. Там усе інтуїтивно: фільтри, короткі відео з викладачами, можна подивитись відгуки, обрати комфортну ціну, і що найважливіше — не треба чекати тиждень, щоб домовитись про перше заняття. Я буквально за 15 хвилин знайшов вчительку зі США, забронював пробне, і вже того ж вечора ми говорили про роботу та мої цілі. І це зовсім інше відчуття, ніж звичайні уроки. Тут викладачі не намагаються тебе «вчити як у школі», а допомагають розібратись з тим, що реально потрібно саме тобі. Я порадив платформу кільком колегам — усі залишились задоволені. Може, звучить банально, але коли вчитель тебе розуміє, навчання перестає бути обов’язком. І ще плюс — не потрібно боятись, якщо хтось не підійшов, можна просто обрати іншого викладача без будь-яких конфліктів чи пояснень.

Іноді здається, що найефективніший спосіб навчання не завжди очевидний і часто залежить від випадкових обставин. Один випадковий вибір може кардинально змінити підхід до навчання, і іноді саме це робить процес більш цікавим і захопливим, бо змушує шукати нові шляхи і адаптуватися до змін.

Сверху