Шукаю адвоката з господарського права

Друзі, підкажіть, будь ласка. У мене невеликий бізнес, і виникла проблема з одним із партнерів — він відмовляється виконувати умови договору, а сума вийшла немаленька. Самотужки розібратися не можу, бо господарське право для мене темний ліс. Може, хтось вже звертався до адвоката в подібних ситуаціях і може порекомендувати, куди піти?

Друзі, підкажіть, будь ласка. У мене невеликий бізнес, і виникла проблема з одним із партнерів — він відмовляється виконувати умови договору, а сума вийшла немаленька. Самотужки розібратися не можу, бо господарське право для мене темний ліс. Може, хтось вже звертався до адвоката в подібних ситуаціях і може порекомендувати, куди піти?
Я теж мала подібний досвід: контрагент не виконав договір, а гроші зависли. Звернулася до юриста з господарського права у ГО «Європейський правовий стандарт» https://els.org.ua/category/gospodarske-pravo/ Вони допомогли скласти претензію, підготувати пакет документів і правильно подати справу в суд. Мені пояснили кожен крок доступно, без зайвих юридичних складнощів, а головне — справа вирішилася на мою користь, і я змогла повернути свої кошти. Дуже рада, що не залишилася з цим сама.

Сверху