Шукаю де обивку дверей із МДФ замовити?

Привіт! Планую замовити обивку дверей із МДФ панелями, але зовсім не знаю, з чого почати. Як перевірити, що компанія використовує справжній МДФ, а не дешевий замінник? Яка товщина панелей вважається оптимальною? Чи потрібно додатково обробляти двері перед монтажем? Поділіться, будь ласка, досвідом, де ви робили таку обивку і на які нюанси варто звертати увагу?

Коли обирав панелі, звертав увагу на щільність і тип покриття. Дешеві варіанти іноді виглядають красиво, але можуть деформуватися при перепадах температур. Мені радили товщину не менше 8 мм, щоб панель добре трималася і виглядала монолітно. Також обов’язково уточнюйте, чи захищені краї панелей від вологи.

Я замовив двері з МДФ панелями два роки тому. Спочатку переживав, чи не будуть вони тріскатися на морозі, але якість покриття виявилася дуже хорошою. Перед монтажем майстри зняли стару обшивку і встановили додатковий шар утеплення — двері стали значно теплішими.

Я замовив двері з МДФ панелями два роки тому. Спочатку переживав, чи не будуть вони тріскатися на морозі, але якість покриття виявилася дуже хорошою. Перед монтажем майстри зняли стару обшивку і встановили додатковий шар утеплення — двері стали значно теплішими.
У мене була схожа ситуація, і після довгих роздумів звернувся в уже перевірену часом компанію «Двері-сервіс». Там мені одразу пояснили, як відрізнити якісний МДФ від дешевих підробок.
Обивка дверей МДФ панелями https://dveri-service.com.ua/?lang=uk вологостійким матеріалом, було правильним рішенням, бо у мене двері стоять біля вікна, і вологість часто буває високою. Установили все за день, попередньо знявши стару обшивку. Що важливо, усі краї панелей акуратно обробили, нічого не виступає і не дряпається. Тепер двері виглядають, як нові, і утеплені.

Сверху