Шукаю стоматологію

Хто може порадити хорошу стоматологію в Києві? Уже кілька тижнів болить зуб, але боюся йти куди попало — не хочу потрапити до непрофесійних лікарів, які тільки погіршать ситуацію. Хочу, щоб усе було стерильно, сучасно, щоб лікар пояснював, що робить, і не тягнув із цінами. Чи є у когось перевірене місце, де реально дбають про пацієнтів, а не просто заробляють на них? Особливо цікавить, щоб могли зробити якісне лікування навіть у складних випадках, бо здається, що мій нерв уже запалився.

Можу порадити перевірене місце — клініку DentalKids у Києві. Хоча назва звучить ніби дитяча, вони також надають повний спектр послуг для дорослих, і, чесно кажучи, це один із небагатьох закладів, де я не боявся сидіти в кріслі. У них надзвичайно уважні лікарі, які пояснюють кожен крок, а головне — використовують сучасне обладнання. Сам проходив у них лікування зубів під стоматологічним мікроскопом https://dentalkids.com.ua/uk/poslug...annya-zub-v/l-kuvannya-zub-v-p-d-m-kroskopom/ , і це зовсім інший рівень точності! Мені врятували зуб, який у двох інших клініках хотіли видалити. Там усе стерильно, персонал привітний, а ціни абсолютно адекватні для такого сервісу.

Сверху