Що насправді чекає на вас під час першого водіння?

Привіт усім! Сьогодні думаю про своє перше водіння, трохи нервую. Коли я вперше сіла за кермо на тренуванні, не могла зрозуміти, як одночасно тримати кермо, дивитися на дзеркала і натискати на педалі… Було дуже дивно! Хтось може розповісти, чого реально очікувати під час першого уроку водіння? Чи реально все одразу виходить, чи варто очікувати купу помилок?

Faaron

Квартирант
Я пам’ятаю своє перше водіння – руки тряслися, ноги плуталися, але це нормально. Головне – не панікувати. Мені допомогло, що я заздалегідь трохи читав про техніку і правила, а ще зайшов на курси по отримання прав категорії В в Києві, де інструктори пояснюють все по кроках. Важливо, щоб перший раз був спокійним, навіть якщо щось не виходить. Поступово приходить впевненість і все стає простіше.

Я зовсім не водій, але іноді спостерігаю за людьми на тренувальних майданчиках – цікаво бачити, як вони швидко вчаться реагувати на всі сигнали і дорожню ситуацію. Мене завжди дивувало, скільки уваги потрібно приділяти одночасно керуванню, дзеркалам і світлофорам.

Сверху