Яка велосумка краще – на раму чи на кермо?

Привіт, друзі! Хто їздить на велосипеді, підкажіть, чи користуєтесь ви велосумками? Зараз думаю собі придбати щось зручне, бо постійно незручно тримати всі речі в кишенях чи рюкзаку. Які моделі можете порадити, щоб було практично, зручно та без зайвих переплат? Що краще – на раму чи на кермо?

Привіт! Я зазвичай катаюся з рюкзаком, але іноді він сильно заважає, особливо на довгих дистанціях. Пробувала велосумки на раму – вони досить зручні, але не завжди поміщають усе, що потрібно. Ще багато хто хвалить моделі на кермо, бо вони компактні й усе під рукою, але я їх не тестувала.

У мене є кілька велосумок для різних випадків. Сумка на раму підходить для інструментів і дрібниць, але якщо потрібно брати більше речей, краще щось об'ємніше. Друзі радили звернути увагу на моделі для керма, бо там місця вистачає і їх легко знімати. Треба вибрати, що для тебе важливіше.

Привіт! Я нещодавно купила велосумку GODZI-2 на кермо https://www.lesenok.ua/product/velosumka-na-rul-godzi-2-copy-2 Слухай, це просто ідеальний варіант для велопрогулянок. Вона дуже зручна: компактна, але місця достатньо, щоб покласти телефон, ключі, павербанк чи навіть невелику пляшку води. Ще один плюс – її легко закріплювати, а якщо потрібно, швидко зняти. Думаю, тобі теж підійде, якщо шукаєш щось універсальне. До того ж якість матеріалів на висоті – не боїться дощу і легко чиститься. Рекомендую спробувати!

Сверху