Який бренд самоката краще вибрати?

Друзі, допоможіть визначитися! Давно хочу купити самокат, але заплуталася у брендах. Є дуже багато назв: Movino, Globber, Micro, Rideoo, Union, Axel. В інтернеті відгуки різні — одні пишуть, що Movino найзручніший, інші хвалять Globber за яскраві кольори, ще інші кажуть, що Rideoo — це якість і надійність. Я шукаю модель для щоденних поїздок, але водночас хотілося б, щоб була можливість спробувати щось трюкове. Чи має сенс переплачувати за відомий бренд, чи краще взяти щось середнє? Хочу зрозуміти, який бренд дійсно вартий уваги.

Усі бренди, які ви згадали, хороші, але вони мають різні акценти. Globber і Micro більше підходять для дітей — яскраві, легкі, зручні. Movino та Rideoo — чудові варіанти для дорослих, які шукають якість за адекватну ціну. Union і Axel роблять більш просунуті трюкові моделі, які витримують серйозні навантаження. Якщо плануєте кататися щодня містом, дивіться на Movino чи Rideoo. А якщо хочете трюки — Union або Axel. У магазині https://samokat.ua/ua/ Самокат ви знайдете всі ці бренди й зможете порівняти характеристики, ціни й гарантії. Це допоможе зробити зважений вибір.

Сверху