Який тонік для обличчя вибрати у Дніпрі?

Дівчата, хочу почати користуватись тоніком для обличчя, бо зрозуміла, що після вмивання шкіра часто суха в щоках і блищить у Т-зоні. Підкажіть, що зараз реально ефективне для щоденного догляду?

Ой, я люблю тоніки :) Для комбінованої шкіри зручно брати легкі водні формули без спирту. Вони освіжають, вирівнюють тон і підготують шкіру до крему. Головне — дивитися на компоненти, щоб не дратували шкіру.

Дякую, це вже трохи звужує вибір. Я просто боюсь, що тонік може викликати сухість у щоках або підкреслити жирність у Т-зоні. Скажіть, будь ласка, чи варто обирати засіб з якимось додатковим ефектом — наприклад, зволоження чи заспокійливий, або краще спочатку щось максимально базове? І ще цікаво, чи сильно відрізняються тоніки для ранкового і вечірнього догляду, чи можна брати один універсальний?

Я зазвичай беру легкі тоніки для обличчя в Дніпрі https://maudau.com.ua/dnipro/category/toniky-dlia-oblychchia з натуральними компонентами — алое, огірок, гіалуронова кислота — вони освіжають шкіру, не пересушують і допомагають збалансувати жирність Т-зони. Для ранку зручно брати освіжаючі водні формули, вони готують шкіру до макіяжу і створюють відчуття свіжості. Вечірній догляд трохи інший: тут варто обирати тоніки з додатковим зволоженням або заспокійливими компонентами, особливо після вмивання або масок. Для комбінованої шкіри зручні універсальні легкі тоніки, які підходять і на день, і на ніч, особливо якщо хочеться не ускладнювати рутину. Ще раджу звертати увагу на формат — спреї зручні для швидкого нанесення, а класичні пляшки з піпеткою або помпою дозволяють контролювати дозування. Такий підхід реально допомагає підтримувати шкіру в комфортному стані без пересушування і зайвого блиску протягом дня.

Сверху