Який формат дезодоранту зручніший на щодень(Дніпро)?

Народ, порадьте, який формат дезодоранту краще брати на щодень? Потрібен варіант для роботи і тренувань. Щоб не залишав слідів на одязі та не мав надто різкого запаху.

Я довго тестувала різні. Зараз більше люблю спреї — швидко наносяться і не липнуть. Але якщо треба щось компактне в сумку, то стік теж зручний. Головне — щоб аромат був легкий.

Дякую, я якраз думаю між спреєм і роликом. Скажи, ти обираєш саме дезодорант чи антиперспірант? Бо інколи в спеку хочеться кращого захисту від вологи, але не хочу пересушувати шкіру. І ще цікаво, чи є сенс звертати увагу на позначки 48 або 72 години, чи це більше умовно?

Якщо дивитися на сучасні дезодоранти й антиперспіранти у Дніпрі https://maudau.com.ua/ru/dnipro/category/dezodoranty-i-antyperspiranty , то вибір справді широкий: спреї, роликові, стіки, кремові формати. Дезодорант працює переважно з нейтралізацією запаху, а антиперспірант зменшує потовиділення за рахунок активних компонентів. Для тренувань або активного дня частіше обирають антиперспіранти з позначкою 48 чи 72 години — це показник тривалості дії формули. Водночас для чутливої шкіри краще шукати варіанти без спирту та з пом’якшувальними інгредієнтами. Спреї зручні тим, що швидко висихають і не залишають відчуття липкості, ролики — більш економні, а стіки часто не залишають мокрих слідів. Вибір залежить від рівня активності, типу шкіри та особистого комфорту.

Сверху