Яких ботів ви використовуєте для Instagram?

#1
Існує багато ботів для Instagram, які можна використовувати для різних цілей, наприклад, для
Автоматизація завдань: Ботів можна використовувати для автоматизації таких завдань, як вподобання та коментування дописів, підписка на користувачів та відписка від них, а також планування публікацій.
Збільшення кількості підписників: Ботів можна використовувати для збільшення кількості ваших підписників, вподобавши та прокоментувавши дописи інших користувачів, відстежуючи та видаляючи користувачів, а також використовуючи відповідні хештеги.
Надсилання DM-повідомлень: Ботів можна використовувати для надсилання прямих повідомлень (DM) користувачам, наприклад, привітальних повідомлень або рекламних пропозицій.
 
#2
Я использую несколько ботов для автоматизации работы в Instagram - это помогает экономить время и повышать эффективность.
Последний раз я обратился за разработкой чат бота для инстаграм сюда https://smsclub.mobi/ru/chat-bot/chat-bot-instagram/ . Этот чат-бот позволяет автоматически отвечать на сообщения пользователей, делать рассылки, собирать отзывы. Как-то раз клиентка написала мне в 2 ночи с вопросом, а бот сразу дал ей ответ и предложил перезвонить в рабочее время. Очень удобно!
Еще использую бота для автоматических публикаций и репостов. Он помогает поддерживать активность страницы. С помощью бота Instagram стал намного проще в управлении!
 
Сверху