Яку програму для автоматизації салону краси обрати?

Привіт! Хочу автоматизувати роботу свого салону краси – запис клієнтів, управління послугами, контроль за оплатами. Можливо, хтось із вас вже користується подібними програмами? Буду вдячна за поради та рекомендації, що найкраще підійде для невеликого салону.

Привіт! Я думаю, для невеликого салону зручно буде використати програми, що мають простий інтерфейс та всі необхідні функції. Наприклад, можна звернути увагу на системи, як "MINDBODY" або "Booksy". Вони дозволяють легко організувати запис клієнтів, вести облік послуг та оплат, а також мають мобільні додатки для зручності. Важливо, щоб програма була інтуїтивно зрозумілою і мала хорошу підтримку клієнтів. А ви вже пробували щось із цього?

Привіт! 😊 Я якраз цікавилась автоматизацією малого бізнесу, і для салонів краси чудово підходять спеціалізовані рішення. Є платформа для автоматизації бізнесу Usap, яка для нашого бізнесу робила програму для салону краси https://usap.online/blog/avtomatyzatsiia-salonu-krasy/. Вона допомагає вести запис клієнтів, керувати послугами, контролювати оплати та навіть автоматизувати розсилки. Це зручний варіант для невеликого салону, адже економить час і мінімізує помилки. Рекомендую спробувати! 💇‍♀️💅

Я думаю, для невеликого салону зручно буде використати програми, що мають простий інтерфейс та всі необхідні функції.

Сверху