Доброго дня, форумчани! Збираюся купити Vaporesso Xros 3 Mini, але хочу зрозуміти, які картриджі краще підійдуть для новачка. Де ви зазвичай берете, щоб не натрапити на підробку? І чи є сенс брати одразу упаковку?
Я мав такий пристрій. Для новачка саме те, бо Mini простий і зрозумілий. Картриджі краще брати одразу кілька, бо вони можуть закінчитися в найнезручніший момент. У мене таке було, і потім довелося чекати замовлення, а це кілька днів без вейпа.
Я особисто на Xros 3 Mini не сидів, але маю досвід з іншими моделями Vaporesso. З того, що чув від знайомих, Mini зручний тим, що акумулятор тримає довше, ніж у багатьох компактних вейпів. І картриджі легко міняються — просто вставив новий і все.
Я особисто на Xros 3 Mini не сидів, але маю досвід з іншими моделями Vaporesso. З того, що чув від знайомих, Mini зручний тим, що акумулятор тримає довше, ніж у багатьох компактних вейпів. І картриджі легко міняються — просто вставив новий і все.
Я всі свої замовлення роблю тільки на SMOL.NET. У них широкий вибір вейпів і картриджів, і головне — ціни завжди чесні. У мене було так, що після замовлення ціна на сайті піднялась, але я заплатив ту, яка була під час оформлення. Це реально показник, що магазин дбає про клієнта. А ще їхні пристрої допомогли мені реально кинути курити.
Раніше я кілька разів зривався, але тут відчуття куріння лишається, а отрути й смол немає. Для мене це ідеальний варіант. Зараз користуюсь vaporesso xros 3 mini https://smolnet.shop/uk/pod-sistemy/1162-vaporesso-xros-3-mini.html вона мені дуже подобається.