Які документи потрібні на статус біженця?

Доброго дня! Чи є серед вас ті, хто знає, як правильно заповнити анкету для подання документів на статус біженця в Польщі? Чи потрібна консультація юриста або можна все зробити самостійно? Дуже цікаво дізнатися, як відбувається подання та які деталі можуть вплинути на результат.

Я приїхала до Польщі з дітьми через війну в Україні і, чесно кажучи, не знала, що робити далі. Однак коли я дізналася про платформу "Спільно", моє життя стало набагато легшим. Вона стала для нас справжнім помічником. Я знайшла тут всі необхідні поради щодо того, як отримати допомогу, а також інформацію про медичне обслуговування і освіту для дітей. Але найбільше мене цікавила процедура подачі документів на статус біженця. Якщо вам цікаво як отримати статус біженця в Польщі https://spilnoinpl.org/article/yak-podaty-dokumenty-na-status-bizhentsia-v-polshchi шукайте інформацію тут. І завдяки детальним інструкціям на "Спільно" я змогла без проблем подати документи та отримати роз’яснення щодо всіх важливих нюансів. Ця платформа стала моїм головним ресурсом у новій країні.

Сверху