Які рукавички краще брати для роботи?

Підкажіть, які рукавички краще брати для роботи? У мене знову порвалися через тиждень після купівлі, хоча продавець запевняв, що вони якісні. Працюю з інструментами, часто піднімаю важкі предмети, ще й інколи доводиться контактувати з хімічними речовинами. Можете щось порадити?

Розумію твою проблему, у мене була схожа ситуація. Спочатку теж купувала дешеві, але вони не витримували навіть кількох днів серйозної роботи. Зараз беру тільки ті, які мають подвійний шар або прогумоване покриття. Вони хоч і коштують трохи більше, але служать реально довго. Та ще й руки не пітніють.

Треба орієнтуватися на тип роботи. Наприклад, якщо працюєш на будівництві чи з металом, краще шукати рукавички з додатковим захистом для пальців. Якщо контактуєш з хімією, важливо, щоб матеріал був стійким до агресивних речовин. І обов’язково зручно сиділи, інакше будеш тільки мучитися.

Можу порадити перевірений варіант. Є рукавички робочі , які підходять для використання на будівництві, виробництві та вдома. Особисто я беру такі на сайті ЗІЗПРОМ, бо там є різні варіанти: прогумовані, стійкі до механічних пошкоджень і навіть для роботи з хімією. Одна пара в мене вже кілька місяців, і поки тримається, хоча працюю активно. Ще й зручно, бо вони добре облягають руку і не зіскакують під час роботи. Дивись, які більше пасуватимуть для твоїх завдань.

Сверху