Як вибрати праску для волосся

Привіт усім! Хочу попросити вашої поради. Задумалась про купівлю праски для волосся, але вибір зараз такий великий, що просто гублюсь. Хтось може порекомендувати, на що звертати увагу? Керамічне покриття чи турмалінове краще? А ще чи варто брати праску з функцією пари? Поділіться досвідом!

Привіт! Я вже кілька років користуюсь праскою для волосся з керамічним покриттям, і можу сказати, що це хороший варіант. Волосся менше пересушується, ніж з металевим покриттям. Турмалін — це ще краще, бо додає ефект іонізації, волосся менше електризується. А ось функція пари корисна, якщо хочеш додатковий догляд і зволоження.

Теж вибираю праску для волосся. Цікаво дізнатися, чи всі праски для волосся з турмаліновим покриттям підходять для фарбованого волосся? Бо хочеться, щоб колір тримався довше і не вигоряв. І ще питання: чи реально знайти модель, яка і випрямляє, і робить локони, щоб не купувати кілька пристроїв?

Як же вибрати потрібну праску для волосся https://beauty-prof.com/ua-volosy/ua-perukarski-instrumenti/ua-praski-dlya-volossya/ Якщо у тебе фарбоване волосся, краще вибирати турмалінове або титанове покриття — вони найменше шкодять волоссю і допомагають зберігати його блиск. Щодо функції пари — це дуже корисна річ, особливо для сухого чи пошкодженого волосся, бо допомагає додатково зволожити пасма.
Для універсального використання рекомендую праски з округленими пластинами. Вони ідеально підходять не тільки для випрямлення, але й для створення локонів. Важливо ще звертати увагу на регулятор температури, щоб підібрати оптимальний режим для твого типу волосся.

Сверху