Як ви доглядаєте за шкіряними сумками? Потрібна порада

Привіт, дівчата! 👋

Маю улюблену шкіряну сумку, яка вже кілька сезонів рятує мене в будь-якому образі 😍 Але останнім часом почала помічати, що шкіра трохи втратила блиск, а на ручках з'явились потертості... Можливо, просто не зовсім правильно доглядаю 🤷‍♀️

А як ви доглядаєте за своїми шкіряними аксесуарами? Може, у когось є лайфхаки або улюблені засоби?
Буду вдячна за поради, дуже не хочеться втратити свою улюбленицю 🖤

Розумію тебе на 100% — у мене є одна улюблена шкіряна сумка, яка пройшла зі мною і роботу, і відпустки, і вечірки 😅 З часом теж помітила, що вона почала втрачати вигляд: шкіра стала тьмянішою, з'явились дрібні потертості, особливо на ручках. Спочатку не знала, що робити, але трохи почитала, поспілкувалась з консультантами й виробила свою «ритуал-систему» догляду 😄

🔹 Обов’язково протираю сумку м’якою сухою ганчіркою після кожного виходу — особливо в дощ чи сніг.
🔹 Раз на місяць наношу бальзам або крем для шкіри — вони класно пом’якшують і повертають блиск.
🔹 І ще важливо правильно зберігати: не в пакеті, а в тканинному мішечку, і обов’язково набивати всередину папером, щоб тримала форму.

Дуже корисною для мене стала ось ця стаття – як доглядати за шкіряною сумкою. Там зібрані всі головні поради: і як чистити сумку, і як уникнути тріщин, і навіть що робити з ручками, які стираються в першу чергу. Все просто і по ділу.

Рекомендую почитати, дуже допомагає зберегти улюблену річ на роки ❤️

Сверху