Як ви ставитесь до віммельбухів?

Як ви ставитесь до віммельбухів? Я от давно почув, що вони дуже популярні серед дітей, але ніколи не купував. Кажуть, що це книги без тексту, де дитина шукає і знаходить різні об'єкти або персонажів на малюнках. Чи це справді цікаво, чи варто витрачати гроші на такі книжки? Чи мають вони справді якесь розвиваюче значення? Хотілося б почути думки тих, хто вже пробував такі книги.

Купив віммельбух для племінника, коли йому було 4 роки. Скажу, що це справді варте уваги! Враховуючи, що в нього немає ще навички читання, такі книги дуже розвивають його увагу та уяву. На кожній сторінці є різні предмети та персонажі, які потрібно знайти. Це не тільки розвага, а й хороша тренування для зорового сприйняття та концентрації.

А в який вік ти порекомендуєш починати з такими книгами? Мені здається, що вони можуть бути корисними навіть для діток, які ще не вміють читати, але чи не буде для них складно зануритись у такий формат? Знайти всі ці елементи на малюнках може бути складно для маленьких, чи не так? В тебе був досвід з іншими віковими категоріями, коли віммельбухи були корисні?

Я можу поділитися власним досвідом з віммельбухами https://readeat.com/catalog/vimelbuhi ля мого сина такі книги з книгарні Readeat стали справжнім відкриттям. Коли йому було 5 років, ми купили першу таку книгу. Він ще не умів читати, але вже чудово розрізняв кольори та форми. Віммельбухи значно покращили його уважність, а також допомогли в розвитку мовлення. Кожна сторінка - це цілий світ, який він вивчав, шукаючи різні предмети.
Поступово він почав все швидше і швидше знаходити їх, а з часом навіть сам почав придумувати історії до малюнків. Це не просто розвага, а й ефективний інструмент для розвитку дітей. Дуже задоволений таким вибором для нього.

Сверху