Добий вечір. Можливо, ви мені допоможете... Мені потрібно батька перевезти до лікарні іншого міста. На звичайній машині не можна, бо його стан не дозволяє. Може хтось знає, де можна знайти спеціальну машину типу швидкої допомоги?
Можна спитати у лікарня. Іноді машини швидкої допомоги возять лежачих хворих. Але яка процедура, що замовити машину, я не знаю. Та й, мабуть, це все швидко не зробиш. Краще вже приватну знайти.
Є спеціальні служби, які займаються перевозкою лежачих хворих. Можете спитати у лікарні. Вони скоріше будуть знати. Мій колега якось замовляв таку машину, щоб батька перевезти з лікарні додому.
Добий вечір. Можливо, ви мені допоможете... Мені потрібно батька перевезти до лікарні іншого міста. На звичайній машині не можна, бо його стан не дозволяє. Може хтось знає, де можна знайти спеціальну машину типу швидкої допомоги?
Можу вам порадити компанію Med103, яка займається перевозкою лежачих хворих. До речі, вони возят не тільки по Україні, а й навіть за кордон. Ми замовляли у них машину, щоб перевезти дідуся з лікарні додому. У них все для цього є - спеціальне медичне обладнання в машині, ноші для переноски хворого, а у машині під ношами пневматична основа, щоб хворого не трясло по дорозі.
Можете на сайті у них подивитися прайс-лист на їх послуги https://med103.com/price/ Наприклад, перевезти хворого у межах міста буде коштувати 1200 - 1500 гривень. Це ще нормальні ціни, хочу вам сказати.