Як підготуватися до лазерної корекції зору?

Привіт усім! Записалась на обстеження для лазерної корекції, але не до кінця розумію, як підготуватись правильно. Я ношу м’які контактні лінзи щодня, користуюсь косметикою, та ще й планувала відпочинок через кілька тижнів після корекції. Читала щось про необхідність припинити користуватися лінзами заздалегідь, а ще здавати аналізи. Як усе це виглядає на практиці? Через скільки часу після процедури можна повернутися до активного життя, подорожей, спорту? Дуже не хочу зробити щось не так. Якщо хтось вже проходив це – поділіться порадами, буду дуже вдячна!

Ти маєш припинити носити м’які лінзи щонайменше за 7 днів до обстеження, а якщо жорсткі – за 2 тижні. Також перед самою процедурою потрібно здати аналіз крові (загальний і на гепатити). Косметикою не користуйся мінімум за добу до корекції. Важливо прийти в день операції здоровою і з аналізами, окулярами від сонця, змінним взуттям. Подивись детальну інструкцію і вартість тут — ціна лазерної корекції зору. Відновлення після LASIK дуже швидке — вже за кілька днів можна спокійно працювати, а подорож плануй хоча б через 2 тижні, без екстриму.

Сверху