Кілька місяців тому я вирішила встановити кондиціонер у свою квартиру і звернулась до AeroClimat. Мені дуже сподобалось, як професійно і детально підійшли до вибору техніки. Я зуміла підібрати кондиціонер http://aeroclimat.lviv.ua ідеально для моїх потреб, а консультанти допомогли вибрати модель, що відповідає площі кімнати. Крім того, вони надали всю необхідну інформацію про характеристики і потужність обладнання.
Монтаж кондиціонера також пройшов без проблем. Фахівці компанії швидко і якісно встановили техніку, а також надали корисні поради щодо обслуговування. Вони зазначили, як правильно доглядати за кондиціонером, щоб продовжити його термін служби. В результаті, я дуже задоволена як процесом вибору, так і монтажем. Якщо шукаєте, де встановити кондиціонер, однозначно раджу звернутись до AeroClimat.
Монтаж кондиціонера також пройшов без проблем. Фахівці компанії швидко і якісно встановили техніку, а також надали корисні поради щодо обслуговування. Вони зазначили, як правильно доглядати за кондиціонером, щоб продовжити його термін служби. В результаті, я дуже задоволена як процесом вибору, так і монтажем. Якщо шукаєте, де встановити кондиціонер, однозначно раджу звернутись до AeroClimat.