Як часто ходять трансфери зі Львова у Варшаву?

Цікавить питання поїздки до Варшави. Скажіть, будь ласка, наскільки часто курсує транспорт? Хочу зрозуміти, чи можна виїхати в будь-який зручний час, чи є якісь великі проміжки між рейсами. Цікавлять і автобуси, і можливо якісь інші варіанти.

Якщо говорити про автобуси, то вони їздять постійно. Буквально кожні пів години - годину є якийсь рейс. Перевізників дуже багато, тому з цим проблем точно не буде, можна підібрати будь-який час, хоч вдень, хоч вночі. А от поїзд, наскільки я знаю, тільки один на день, тому там вибір невеликий.

Про автобуси зрозумів, це добре, що їх так багато. Але мене трохи лякають ці розмови про черги на кордоні. Не хочеться втратити пів дня незрозуміло де. А поїзд, хоч і один, але кажуть надійніше в плані часу. От і думаю, чи є якась золота середина? Щоб і графік був гнучкий, як в автобусів, і щоб не стояти на кордоні по вісім годин.

Так, з автобусами саме така ситуація. Їхня кількість і гнучкість розкладу це великий плюс, але кордон може перекреслити всі плани. Можна проїхати за дві години, а можна застрягнути на десять. Поїзд у цьому плані надійний, але він один, і час відправлення може зовсім не підходити, та й квитки треба ловити.
Є ще один варіант, який я для себе відкрив – індивідуальні перевезення. Це не рейсовий транспорт, а по суті, замовлення машини. Ти сам домовляєшся про час виїзду, який тобі зручний. Машина забирає тебе з потрібного місця і везе за адресою. Найголовніший плюс - такі авто проходять кордон по іншому коридору, значно швидше за автобуси. Подивись, наприклад, як працює трансфер Львів Варшава https://skytransfer.com.ua/transfer-varshava-lviv/ від Sky-Transfer Це виходить щось середнє між гнучкістю автобуса і прогнозованістю поїзда.

Сверху