ремонт в квартире

Наконец-то мы задумывались о ремонте в квартире, потому как недавно приобрели жилье в жилом комплексе свитло парк от застройщика ооо
эквилибриум
и теперь хотели бы сделать, чтобы нашей семье было комфортно дизайнерский ремонт, но никак не знаем в какую фирму обратиться. Может кто порекомендует?

Ну так а шо ви не можете скажімо полистати якісь сайти з дизайном, та оберете собі те шо подобається от тобі і ремонт

А я оце думаю, зараз такі ціни на ті матеріали, стараєшся, робиш того ремонта, а потім бац сусіди тебе затопили, чи ще якась халепа, і хто буде компенсовувати збитки? А якщо скажімо в якісь страховій типу INGO застрахувати своє житло, як думаєте хороша ідея? Типу хоть частину грошей потім можна вернути?

Последнее редактирование модератором:
Тое начинаем делать ремонт в квартире. Первое, что необходимо купить - это гипсовую шпаклевку.

Коли настав час робити ремонт у квартирі, я довго вагався, яку компанію обрати. Хотілося, щоб усе було організовано професійно: від планування до фінальної здачі. Після численних пошуків і консультацій зупинився на “Профі Строй” – і не пошкодував.
Команда взяла на себе повний план робіт: дизайн-проєкт, підбір матеріалів, демонтаж, оздоблення, електрика, сантехніка та навіть дрібні деталі. Для мене це було важливо, адже не хотів витрачати час на координацію різних підрядників. Усе йшло чітко за графіком, без затримок і неприємних сюрпризів.
Переваги, які я відчув дуже багато, головне не хвилювався що мене десь " намахають", все чітко: договір - виконання робіт - перевірка - оплата.
Зараз я живу в оновленій квартирі й отримую задоволення від кожної деталі. Відчувається, що робота виконана професійно й з увагою до дрібниць.
Тому можу сміливо рекомендувати “Профі Строй” тим, хто хоче зробити ремонт без стресу та зайвих витрат часу. Вони реально працюють “під ключ” і доводять, що ремонт може бути комфортним процесом.

Тоже начинаем делать ремонт в квартире. Первое, что необходимо купить - это гипсовую шпаклевку.
Я так понимаю, вы с производителем никак не можете определиться? Это хорошо, что не спешите, ведь все материалы для ремонта нужно выбирать тщательно и внимательно. По гипсовой шпаклевке я бы вам советовала брать ceresit ct126 . Прекрасным образом она себя зарекомендовала и отлично подходит для подготовки бетонных и кирпичных оснований под дальнейшую отделку

Ремонт квартири вимагає ретельного планування: визначення бюджету (з резервом +20%), складання дизайн-проєкту, вибору бригади та послідовного виконання робіт. Основна увага приділяється прихованим інженерним системам (електрика, сантехніка), якості чорнових матеріалів, шумоізоляції.

У нас друзі минулого року зробили дорогий ремонт, дизайнер, італійська плитка, все як книжка пише. І буквально через пів року прорвало стояк поверхом вище. Добре, що вони оформили страховку, здається в INGO бо інакше б повторно вкладалися в стелю і стіни. Частину витрат їм компенсували. Тепер думаю, що перед початком ремонту це взагалі маст-хев.

Сверху