семяни герани

Какие существуют разновидности семян герани, и как выбрать подходящий вариант для своего региона? Может быть, у вас есть опыт выращивания определенных сортов?

Привет! Герань имеет множество разновидностей, включая крупноцветковые, махровые и пестролистные сорта. Выбор сорта зависит от климатических условий вашего региона. Например, в более холодных регионах лучше выбирать сорта с более крепким стеблем. Я успешно выращивал несколько сортов, купленных в "Цветочном дворике" купить семена герани и вам советую у них. Они предлагают широкий ассортимент и подробные описания каждого сорта, что облегчает выбор.

Дівчата, підкажіть, будь ласка, де ви замовляєте насіння сидератів? Хочу засіяти ділянку після збору врожаю, щоб покращити ґрунт, але не знаю, який магазин вибрати. Бажано, щоб були якісні сорти, гарна схожість і адекватні ціни. Може, у когось є перевірені постачальники чи улюблені місця для замовлення?

Весна – моя улюблена пора року, бо саме тоді я готую свій город до нового сезону. Завжди шукаю способи покращити ґрунт без зайвої хімії, і цього разу вирішила спробувати сидерати. Довго вивчала різні варіанти і знайшла ідеальний набір насіння сидератів https://agro-market.net/ua/catalog/cat/169/ в цьому онлайн-магазині. Замовлення оформила швидко, оплата теж зручна. За кілька днів отримала пакунок – все свіже, якісне, з докладною інструкцією. Висіяла фацелію та гірчицю, і вже бачу перші паростки! Тепер чекаю, поки вони підростуть і зроблять свою справу. Упевнена, що це чудовий спосіб відновити ґрунт і покращити врожай!

Сверху