Жилой комплекс "Оберег"

Sheriff

Познавший Дзен новостроек
#1
12707.jpg

Объект: Жилой комплекс "Оберег"

Адрес: Черновцы, Первомайский р-н ул. Русская, 226

Застройщик: ЧерновцыСтройИнвест

Дата сдачи: 4 квартал 2016

Ссылки:

::: Сайт проекта

::: Сайт застройщика

Описание

Житловий комплекс «Оберіг» розташований в Первомайському районі Чернівці по вулиці Руська, 226-228. Цей мікрорайон активно розвивається і є дуже перспективним для життя сучасної людини. Все знаходиться поруч - необхідна інфраструктура для комфортного життя в крокової доступності, зручна транспортна розв'язка є безсумнівними пріоритетами комплексу.
ЖК «Оберіг» - сучасний житловий комплекс, який відрізняється зручними плануваннями квартир, якістю будівництва і доступною ціновою політикою від Забудовника. Проектом передбачено дитячий майданчик, зони відпочинку та гостьовий паркінг. Родзинкою комплексу є прогулянкові майданчики з озелененням на даху комплексу. Місцезнаходження житлового комплексу «Оберіг» дозволить його мешканцям швидко і без особливих зусиль дістатися в будь-яку точку міста витративши 15 хвилин на дорогу громадським транспортом. Крім того, вся інфраструктура району до послуг жителів комплексу: це школа, дитячі садки, медичні установи, аптеки, магазини і гіпермаркет зі спортивно-розважальним комплексом для дітей і дорослих. До послуг жителів мікроринок «Нива», який має самі лояльні ціни в місті. Точно так же неподалік знаходиться озеро, де можна відпочити від міської суєти. І все це в пішій доступності від будинку.
Наприклад, школа №42 знаходиться всього в 30 метрах від будинку. Недалеко від будинку знаходиться кілька дитячих садків, так що у Вас буде можливість вибрати найбільш підходящий Вас і Вашої дитини варіант. Дитячі садки № 19 № 20 і № 44 в 10-15 хвилинах ходьби, Ви зможете відвести дитину по дорозі на роботу, і це не займе у Вас багато часу.
 
Сверху